Motorrijtuigenverzekering

U kunt uw motorrijtuig op verschillende manieren verzekeren.

De WA-verzekering geeft een basis dekking.

Deze wettelijk verplichte verzekering dekt schade die wordt toegebracht aan derden in het verkeer. Schade aan het motorrijtuig zelf of aan de bestuurder toegebracht is uitgesloten.


Een uitgebreidere dekking geeft de WA-beperkt casco verzekering. Naast de schade die u toebrengt aan derden in het verkeer, dekt deze verzekering ook de schade ten gevolge van onder  meer brand, inbraak, storm en ruitbreuk.


De meest uitgebreide dekking geeft de WA-volledig casco (allrisks) verzekering. Naast bovengenoemde risico's dekt deze verzekering ook schade aan uw auto of motor die u zelf veroorzaakt heeft.


Verder is het aan te bevelen een Schadeverzekering inzittenden/opzittenden (SVI /SVO) verzekering af te sluiten.


De premie is o.a. afhankelijk van factoren als uw leeftijd, schadevrije jaren, gewicht en waarde van de auto of motor, aantal kilometers dat u rijdt en de regio.

Bromfietsverzekering

De verplichte WA-dekking dekt schade die wordt toegebracht aan derden. De premie wordt berekend naar de leeftijd en postcode van de soort brommer en regelmatige bestuurder.


Verder zijn dekkingen voor ongevallen opzittenden en verhaal service aan te bevelen. Diefstal en/of casco (allrisks) dekkingen zijn na overleg mogelijk.

 

Flakkee Hypotheken Hans Meijer Advies is een erkend hypotheek adviseur