Reisverzekering

Deze verzekering dekt schade en kosten van onvoorziene gebeurtenissen wanneer u op reis bent of gaat. Een doorlopende reisverzekering afsluiten kan in de praktijk een stuk goedkoper zijn dan voor elke reis of trip een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende verzekering bent u het hele jaar door verzekerd.

 

U kunt een keuze maken uit verschillende dekkingsrubrieken, waardoor u altijd een verzekering afsluit die het beste bij uw (reis)situatie past. Zo kunt u kiezen voor een aanvullende bagagedekking, of een dekking voor geneeskundige kosten en ongevallen.

Caravan/mobiele bungalow verzekering

Deze verzekering dekt schade door onder meer brand, blikseminslag, storm, inbraak en diefstal. Schade door neerslag en glasschade kunnen extra worden meeverzekerd.

 

De caravan kan gedurende een bepaalde tijd na aanschaf tegen nieuwwaarde verzekerd worden, daarna tegen dagwaarde.

 

De premie wordt uitgedrukt in een promillage van de nieuwwaarde van de caravan en bijbehorende inboedel. Wij geven u graag vrijbijvend een premie op.

Pleziervaartuigenverzekering

Deze verzekering is bedoeld voor o.a.  zeilboten, motorboten en surfplanken. De casco verzekering dekt schade aan het vaartuig zelf, de inboedel die aan boord is en schade aan derden.

 

Wij zetten graag de mogelijkheden voor uw recreatieve verzekeringen op een rij!

 

 

Flakkee Hypotheken Hans Meijer Advies is een erkend hypotheek adviseur