Onze dienstverlening

Wij zijn onafhankelijke adviseurs en niet gebonden aan afspraken met verzekeraars. Dit betekent dat wij u een objectief advies geven, met op elk gebied een verzekering die past bij uw specifieke situatie. Uiteraard met de beste premie en gunstigste voorwaarden.

 

Na het afsluiten van een verzekering blijft ons kantoor u altijd van dienst. Wij nemen u werk uit handen door de afhandeling van eventuele wijzigingen en schades voor onze rekening te nemen.

 

Wij corresponderen bijvoorbeeld namens u met de maatschappij en zien erop toe dat een schadevergoeding zo vlot mogelijk wordt uitgekeerd.

 

Verder kunt u altijd bij ons terecht met specifieke vragen of opmerkingen. U kunt met ons bellen of mailen, maar we komen ook graag bij u langs.

 

Een overzicht van de diverse particuliere verzekeringen die wij u kunnen aanbieden vindt u in het submenu, rechtsboven op deze pagina.

Bent u nog geen klant van Hans Meijer Advies?

Wellicht bent u onvoldoende verzekerd, of misschien juist oververzekerd. En misschien kunnen de premies wel een stuk omlaag. Geheel kosteloos en vrijblijvend kunnen wij uw verzekeringen doorlichten en een advies op maat geven.

 

Mocht u met ons willen doorgaan als tussenpersoon, dan zorgen wij dat uw oude verzekeringen worden opgezegd en leveren we u de persoonlijke service die u van ons als klein kantoor kunt verwachten.

 

 

 

Flakkee Hypotheken Hans Meijer Advies is een erkend hypotheek adviseur