Welkom bij Flakkee Hypotheken

Om meer regionale bekendheid te geven aan het feit dat Hans Meijer Advies sinds jaar en dag hypotheekadviezen geeft, zijn wij in januari 2010 met veel enthousiasme hypotheekkantoor Flakkee Hypotheken gestart.

Ons Kantoor

Flakkee Hypotheken is een onafhankelijk hypotheek kantoor, wat inhoudt dat we van (bijna) alle aanbieders een hypotheek kunnen aanbieden. Mede op basis van onze professionele software, kunnen we een hypotheek-constructie ontwerpen die perfect aansluit bij je situatie en wensen. We kijken daarbij niet alleen naar een scherpe rente, maar zeker ook naar de bijbehorende voorwaarden. We vinden het minstens zo belangrijk dat je een hypotheek afsluit met een verantwoorde woonlast, waar je je comfortabel bij voelt.

Ook ’s avonds en in het weekend kun je een afspraak maken, omdat we begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om overdag een afspraak te plannen in verband met o.m. werk of zorg voor kinderen.

We willen duidelijk zijn over onze werkzaamheden en tarieven, daarom verwijzen we graag naar ons Dienstverleningsdocument.

Onze kennis

Door middel van o.a. jaarlijkse Permanente Educatie blijft onze kennis up to date. Samen met jou zoeken we naar de beste oplossing voor de financiering van je woning. 

Daarbij is onze adviseur, Alexandra Meijer, Erkend Hypotheekadviseur (www.erkendhypotheekadviseur.nl) en zij heeft jarenlange ervaring in de hypotheekbranche.

We zijn vakmensen met hart voor onze klanten!

Jouw koop, ons begin

Bij het aankopen van een woning en het afsluiten van de bijbehorende hypotheek komt veel kijken.

Daarom vinden we het heel belangrijk je werk uit handen te nemen en daarnaast goed voor te lichten over alle (on)mogelijkheden van een hypotheek.


Met zorg begeleidt Alexandra je vanaf het eerste oriënterende hypotheekgesprek tot en met het bezoek aan de notaris. Aankoopbegeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht en service zijn hierbij onze kernpunten. Jouw koop is ons begin!

Ook na het afsluiten van de hypotheek zijn wij uiteraard je aanspreekpunt bij vragen of problemen.

Voordelen Flakkee Hypotheken

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten waarom je met Flakkee Hypotheken in gesprek zou moeten gaan. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle voordelen die ons kantoor biedt.

Klik hier.

Persoonlijk advies

Het is voor ons een uitdaging om een hypotheek te vinden die bij je past. Voor een persoonlijk advies; maak vrijblijvend een afspraak!

 

 

Flakkee Hypotheken Hans Meijer Advies is een erkend hypotheek adviseur